Satamatoimisto on avoinna 5.2.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 9 - 15

Muistutuksena asiakkaille, että satamatoimisto ei turvallisuussyistä vastaanota käteistä rahaa venepaikka- tai muissakaan maksuissa. Pankkikortti käy maksuvälineenä, kun paikka maksetaan muualla kuin verkossa.

Kesän 2020 venepaikkojen uudelleen varausjakso alkaa 3.2.2020 ja päättyy 15.3.2020

Tämän jakson aikana varataan ainoastaan viime kesänä varattuna olleet paikat. Uudet varaukset tehdään 16.3.2020 klo 9:00 alkaen. Vanhan varauksen uusimisessa on käytettävä jo aikaisemmin luotua käyttäjätunnusta, sillä venepaikkavaraus on sidottu käyttäjätunnukseen. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan pyydä uutta Unohtuiko salasana-linkistä. Tarkista myös, että asiakastietoihisi ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikea, näin varmistat, että uudelleen varausta koskevat viestit tulevat oikeaan osoitteeseen.

Skinnarilan ja Voisalmi 1 laituriporttien lukot vaihdetaan keväällä 2020, ennen purjehduskauden alkua

Käyttöön otetaan Iloq-lukitusjärjestelmä. Avaimen hinta on 30 €/kpl, joka lisätään venepaikan hintaan sähköisessä varausjärjestelmässä. Maksun jälkeen avaimen porttiin voi hakea satamatoimistosta. Maksu ei ole pantti, joten sitä ei palauteta venepaikasta luovuttaessa.