Lappeenrannan kaupunginlahti

Lappeenranta Free Zone Oy Ltd tekee pääsyn Saimaalle - Suomen suurimmalle ja kauneimmalle järvialueelle - mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Lappeenrannan kaupunginlahti
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Huomio veneilijät !

Piirivartioinnin raportin mukaan 16-17.9.2020 välisenä yönä on Korkkitehtaanrannan veneistä yritetty varastaa bensatankkeja. Pyydämme ystävällisesti veneilijöitä tarkastamaan oman veneen tilanne. Myös muissa satamissa veneitä säilyttävien kannattaa käydä tarkistamassa tilanne, koska voroja näyttää olevan liikenteessä normaalisyksyä enemmän.

Veneiden talvisäilytyspaikat ovat kaikkien varattavissa 7.9 klo 9:00 alkaen.

Käy varaamassa paikka varauspalvelumme kautta. Voit selailla vapaita paikkoja ilman kirjautumista, paikan varaaminen ja maksaminen vaatii kirjautumisen.

Sataman palvelupiste on avoinna keskiviikkoisin klo 9-15 1.9.2020 alkaen

Puhelinpalvelu on auki arkipäivisin klo 9-15. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen satamalaitos@lappeenranta.fi

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!

Sataman palvelupiste on avoinna 1.9.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 9-15.

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 myös sähköpostilla tai puhelimitse.


Satamatoimisto
Satamatie 9
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi
satamalaitos[ät]lappeenranta.fi

 

 

 

Alla olevasta ankkurinkuvasta klikkaamalla pääset varauspalvelun etusivulle.