Lappeenrannan kaupunginlahti

Lappeenranta Free Zone Oy Ltd tekee pääsyn Saimaalle - Suomen suurimmalle ja kauneimmalle järvialueelle - mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Lappeenrannan kaupunginlahti
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Tärkeä tiedote Tyysterniemen soutuvenepaikka-asiakkaille !

Hyvät Tyysterniemen soutuvenepaikka-asiakkaat ! Saimaan vedenpinta on nyt poikkeuksellisen korkealla ja aiheuttaa ongelmia soutuvenepaikan haltijoille ja niistä vastaaville. Jos/kun veden pinta lähtee laskuun ongelma hellittää. Kehoitamme venepaikan haltijoita tarkastamaan veneen tilanteen ja reagoimaan asiaan mahdollisimman pikaisesti !

Laituriporttien lukkoja vaihdettu !

Huhtiniemen, Korkkitehtaan, Tyysterniemen, Kivisalmi 1, Kivisalmi 2 ja Pappilanniemen laituriporteissa on Iloq-lukitusjärjestelmä. Avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 30 euron avainmaksu, joka sisältyy ensimmäisessä varauksessa järjestelmässä olevan paikan hintaan. Vanhaa Abloy-avainta ei saa käyttää lukossa. Avaimen voi hakea satamatoimistosta (Satamatie 9), kun paikka on maksettu. Satamatoimisto on avoinna keskiviikkoisin klo 9 - 15. Lisäavaimen hinta on myös 30 euroa. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta.

Satamatoimisto on avoinna keskiviikkoisin klo 9- 15

Muina aikoina yhteydenotot: sähköpostilla satamalaitos@lappeenranta.fi tai puhelimitse 05 616 6070

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 sähköpostilla tai puhelimitse.


Satamatoimisto
Satamatie 9 / sataman palvelupiste avoinna keskiviikkoisin klo 9-15
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi
satamalaitos[ät]lappeenranta.fi

Lappeenrannan veneilijä - kysely

Vierasveneilijä – kysely

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa käyttäjäkuntamme tarpeita ja parannusehdotuksia satamapalveluiden kehittämiseksi. Tarkoituksenamme on huomioida veneilijöidemme mielipiteet ja käyttäjäkokemukset tuottaessamme satamapalveluita. Kysely on toteutettu osana opiskelijaprojektia.
Vastaamalla kyselyymme, voit omalta osaltasi vaikuttaa palveluiden kehittämiseen !
 
                                                          Vastauksesi on meille arvokas!

 

 

Alla olevasta ankkurinkuvasta klikkaamalla pääset varauspalvelun etusivulle.