Satamatoimisto on muuttanut

Osoitteemme on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti on terassin puoleisesta kulmasta. Satamatoimisto on suljettu 14.10.2019 alkaen. Puhelinpalvelu klo 9-15 arkipäivisin.

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Satamatoimisto on muuttanut
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

14.10.2019 alkaen satamatoimisto on avoinna sopimuksesta

Talviaikana puhelinpalvelu klo 9 - 15 tai sähköpostilla satamalaitos[at]lappeenranta.fi

1.1.2020 satamatoimisto ei turvallisuussyistä vastaanota käteistä rahaa

Maksaa voi pankkikortilla tai vaihtoehtoisesti voi pyytää laskun.

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!

Satamatoimisto on suljettu 14.10.2019 alkaen. Puhelinpalvelu klo 9-15 arkipäivisin.
Satamatie 9
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi