Venepaikat varataan sähköisen järjestelmän kautta

(27.4.2018)
Vapaita venepaikkoja voi selailla järjestelmässä ilman kirjautumista. Paikan varaaminen ja maksaminen vaatii kirjautumisen.

Vapaat venepaikat näkyvät linkin https://epalvelu.lappeenranta.fi/ePermit/fi/Reservation/ kautta. Jos haluamaasi satamaa ei näy listalla, siellä ei ole yhtään vapaata paikkaa. Vapaat paikat näkyvät reaaliajassa varauspalvelussamme.

Jos varaat edellisen kesän paikkaa, kirjaudu samalla käyttäjätunnuksella kuin edellisenä varauskertana. Venepaikka on liitetty käyttäjätunnukseen ja sitä ei voi liittää uuteen käyttäjätunnukseen. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen, sen saa soittamalla satamatoimistoon p. 05 616 6070.

Uudet varaajat luovat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sen jälkeen pääsee selailemaan paikkoja, tekemään varauksen ja maksamaan sen. Avaimen laituripaikoille saa satamatoimistosta (asiakaspalvelu arkisin klo 9 - 15). Laita käyttäjätunnus talteen, sillä tarvitset sitä seuraavan kerran varausta tehdessäsi. Uuden salasanan unohtuneen tilalle saat etusivulla olevasta linkistä. Linkki tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja on käytössä vain rajoitetun ajan. Vaihda salasana mahdollisimman pikaisesti linkin kautta. 

Lisätietoja ja neuvoja antaa Satamatoimisto !

p. 05 616 6070
satamalaitos@lappeenranta.fi